De voordelen van
uw STRAK spanplafond

Uw STRAK spanplafond: praktisch en duurzaam

Uw STRAK spanplafond. En spanplafond oogt niet alleen fantastisch, het is ook een heel praktische en duurzame oplossing.

Uw STRAK spanplafond kan u onder/over uw oude plafond heen laten plaatsen

Het voordeel bij uitstek van onze spanplafonds: er komt geen breekwerk bij te pas. Zo is een spanplafond een uitstekende oplossing bij renovatie, maar ook bij nieuwbouw.

U kan achter uw spanplafond ook makkelijk alle bekabeling, elektrische draden en andere installaties kwijt.

Een STRAK spanplafond  ziet er strakker dan strak uit

Uw STRAK spanplafond ziet er strakker dan strak uit. Een moderne, eigentijdse look die heel wat jaren mee zal gaan.

En u loopt geen risico’s op scheuren en barsten, wat u met een klassiek plafond of een gyprocplafond wel hebt.

Snelle, propere plaatsing van uw spanplafond

Een spanplafond is ook in een mum van tijd geplaatst. Ideaal als u bijvoorbeeld geen tijd heeft om uw onderneming, horecazaak, praktijk, … lang te sluiten of geen zin hebt in veel werken in huis.

Zoals al gezegd, komt er bij een STRAK spanplafond geen breekwerk te pas.

Volledig brandveilig en isolerend

Een STRAK spanplafond is trouwens ook 100% brandveilig en volgens Europese veiligheidsnormen vervaardigd. En een spanplafond heeft ook een isolerende werking en dus een positief effect op uw energieverbruik.

Een STRAK spanplafond is een duurzame én budgetvriendelijke oplossing

Een STRAK spanplafond gaat heel lang mee… En u heeft er geen omkijken naar. Met een droge doek verwijdert u in een oogwenk stofjes. En het polyesterdoek is ook makkelijk afwasbaar.

Toch hoeft u zo goed als nooit uw spanplafond af te wassen, want het is heel goed bestand tegen allerlei vlekken. Zelfs nicotine en vet hechten niet aan uw spanplafond.

Prijs spanplafond

Bovendien is een spanplafond ook budgetvriendelijk, onder meer omdat het zo snel geplaatst kan worden. Zo kunt u uw kost voor uw renovatie of nieuwbouw beperken.

In heel wat uitvoeringen en kleuren

Een  STRAK spanplafond is in onze standaarduitvoering verkrijgbaar in wit, ecru (gebroken wit), beige en zwart. Heeft u een andere kleur in gedachten? Kies uit onze breed kleurenassortiment. Uw favoriete tint zit er beslist tussen.

Creatief design: spanplafond met bedrukking

Bent u een creatieve ziel? Ga dan voor een spanplafond met bedrukking. Of een printwand: een spanwand met uw lievelingsfoto, een mooi sfeerbeeld, een kostbare foto van uw kinderen, het logo van uw bedrijf, … De mogelijkheden zijn eindeloos.

STRAK spanplafond mét verlichting

Nog een fantastisch voordeel van een STRAK spanplafond. In uw spanplafond kan u ledverlichting integreren. Resultaat: uw spanplafond draagt zo nog meer bij aan een sfeervol interieur. Ook andere soorten verlichting, zelfs opbouwspots of inbouwspots zijn perfect mogelijk.

Uw STRAK spanplafond is een akoestische oplossing

Heeft u een prefabwoning gebouwd of een betonwoning, dan laat de akoestiek vaak te wensen over. Er klinkt een echo als er mensen spreken en geluiden weerhalmen. Dat lost u snel en makkelijk op met een akoestisch spanplafond.

Bezoek onze showroom in Wijnegem bij Antwerpen

Onze spanplafonds met eigen ogen zien? Kom langs in onze showroom. Samen met onze zusterbedrijven Floorcouture en MVS Decor hebben we een showroom in Wijnegem bij Antwerpen. Daar kunt u onze verschillende spanplafonds en spanmuren bekijken en geven we u graag extra uitleg. Met plezier maken we een vrijblijvende offerte voor uw project.

Plan uw bezoek aan onze showroom!

Bel +32 (0)3 311 86 43 voor een afspraak!
Of krijg uw gratis offerte!