Over ons

Gegroeid uit onze liefde voor vakmanschap

STRAK spanplafonds is ontstaan uit enkele zusterbedrijven met een grote liefde voor vakmanschap: Floorcouture, Phenix Total Interior en MVS Decor. Stuk voor stuk staan wij voor perfectie tot in de kleinste hoekjes. We zijn meesters in afwerkingen voor vloeren en wanden.

En in dat rijtje konden plafonds niet ontbreken… Met STRAK bieden we de ultieme oplossingen aan voor strakke, eigentijdse plafonds.

Warm familiebedrijf

Daarnaast zijn we ook een warm familiebedrijf. Patrick Tjoens, nog altijd aan het roer van onze 4 ondernemingen, startte meer dan 30 jaar geleden als zelfstandige in de bouwsector.

Intussen staan ook zonen Timothy en Jeffrey mee in deze 4 elkaar aanvullende ondernemingen.

Naadloze afwerking: ons kenmerk bij uitstek

Met STRAK leveren we naadloze spanplafond en spanmuren af. Naadloos in de zin van geen zichtbare naden, maar ook naadloos in de betekenis van perfect en probleemloos.

Onze service naar onze klanten heeft de naam tiptop te zijn. Detailwerk, tot in de puntjes, zodat u volkomen tevreden bent met uw beslissing om met STRAK in zee te gaan.

Vakkennis en voortdurende bijscholing

Ons team, dat zijn vakmensen in hart en nieren. Omdat we ons geregeld bijscholen, zijn we ook altijd mee met onze tijd en met de nieuwste technieken.

Voor onze materialen werken we alleen samen met de beste Belgische leveranciers.

Uw wensen zijn onze drive

Onze klanten komen eerst. Daarom luisteren we ook graag eerst naar wat u precies zoekt, wilt en verlangt. Vanuit dat gesprek adviseren we u en leggen we u graag de mogelijkheden uit. In onze unieke showroom verwelkomen we u met de glimlach. Van harte welkom!

Plan uw bezoek aan onze showroom!

Bel +32 (0)3 311 86 43 voor een afspraak!
Of krijg uw gratis offerte!